Blog

Mystery Voetbal Box zet trend voort uit Engeland

Mystery Voetbal Box zet trend voort uit Engeland - Mystery Voetbalshirt

Mystery Voetbalshirts zet trend voort uit Engeland - Surprise box

Op zoek naar een Surprise box? Leuk als verrassing om je zelf te verwennen of leuk om weg te geven. Wij willen deze van oorsprong Engelse hype toegankelijker maken in Nederland.

Momenteel is er veel vraag naar een Mystery box met voetbalshirts. Naast een voetbalshirt zijn er ook andere voetbal fan producten zoals: voetbal sjaals, officiële club voetballen en Voetbalpetjes enorm populair.

Wij van Mystery Voetbal Box zijn gespecialiseerd in het leveren van variëteit aan Mystery boxen met de beste selectie aan officiële voetbal producten. Al onze voetbalshirts zijn 100% Authentiek en nieuw. Wij focussen ons op het gebied van voetbal gerelateerde artikelen. Wij hebben een uitbereid assortiment aan boxen zoals: Mystery Box Voetbalshirt, Merchandise en de Merchandise premium box.

In de toekomst wordt het Mystery Voetbalshirt assortiment nog verder uitgebreidt. Mystery Voetbal Box levert 100& authentieke en originele artikelen. Onze missie is om de voetbalfan een extra beleving te geven bij het kopen van voetbalartikelen.

Surprise box Mystery Voetbalshirts

Surprise box met Voetbalshirts? Koop onze Mystery Suprise box met voetbal artikelen

Het doel van ons is om fans te verrassen met de beste fan artikelen in een Football jersey mystery surprise box. Alle voetbalfans zijn dol op het ontvangen van nieuwe voetbalshirts. Wij verrassen deze fans extra door een willekeurig voetbalshirt in een surprise box aan te bieden. Door deze samengestelde surprise box beleef je namelijk een unieke en spannende ervaring. De shirts komen van voetbal teams uit de gehele wereld. De meeste gewenste shirts komen uit de bekende voetbal leagues zoals de Eredivisie, Premier Leagues, Laliga, Seria a enz.(aanvullen)

Ervaar de Mystery, laat je zelf verrassen. Voor elk budget een box, kies Mystery Bag als je iets op de verzendkosten wilt besparen, wij verzekeren jou dat de verrassing niet minder zal zijn.

We begrijpen dat jij enkele teams absoluut niet wilt hebben, dus zorg ervoor bij jouw bestelling dat je die clubs dan invult in ons “Vermijdvak”.