Ervaar de spanning

Wat is een mystery box? Houd jij ook van spannende momenten? Dan is een mystery voetbal box ideaal voor jou! Je bestelt namelijk een box met voetbal fanartikelen, maar je weet van te voren nog niet precies welke producten erin zitten en dat maakt het extra spannend! Je kunt kiezen uit meerdere soorten mystery voetbal boxen. Het is dus super spannend en een onvergetelijke ervaring om mee te maken, bezorg je familie en vrienden een dag om niet te vergeten!

Wat is een Mystery Box?

Een Mystery Box is een box met de beste voetbal fanartikelen van diverse topclubs. Als je onze Box koopt betekent dus dat je je laat verrassen door onze topselectie aan voetbalshirts, sjaalen en meer. Wil jij je laten verrassen met onze voetbal boxen. Dan is het zeker een aanrader voor jou.

Mystery Voetbal Boxen

Je kunt kiezen uit:

Iedere box heeft zijn eigen inhoud.

Wat zit er in de Mystery Box?

De inhoud is afhankelijk van het soort box dat je bestelt. Wil je een voetbal shirt hebben van een topclub? Kies dan voor de voetbal shirt box. Dan word je verrast met een voetbal shirt. Heb je liever geen voetbal shirt van een bepaalde club? Geen probleem! Dan kun je dit aangeven bij je bestelling. De premium box daarentegen bevat een premium shirt, je kunt kiezen uit een shirt met rugnummer en naam op het shirt of een shirt identiek aan het shirt van de spelers, of wat dacht je van een shirt die echt gedragen is door een speler, kies dan het Match Worn shirt. Bestel je een Box voor een verjaardag dan haal je daarmee alles in huis wat je nodig hebt voor een gezellige voetbal party. Hiermee maak jij van je verjaardag een geslaagd feest.

Wie verras jij met de Voetbal Box?

Je kunt bestellen voor jezelf, maar het is ook leuk om het aan iemand cadeau te geven. Is een vriend jarig en weet je niet wat je hem cadeau gaat geven? Bestel de mystery box voetbalshirt. Hiermee wordt hij verrast door de inhoud. Wil je jouw kinderen verrassen? Bestel dan onze voetbal boxes en laat ze verrassen door onze fanartikelen selectie.

Bestel de Mystery Box als grote verrassing

Bij een verjaardag of een collega of een goede vriend zal zeker super verrast zijn als je met een grote mystery voetbal doos binnenkomt. Deze persoon mag de doos zelf openmaken en kijken wat er allemaal in zit.

Hoe kan ik de Mystery Box bestellen?

Bestellen gaat eenvoudig online. Je besteld de box die je wilt kopen en betaalt vervolgens veilig met iDEAL. Daarna ontvang je binnen enkele dagen je bestelling thuis. Je kunt hem natuurlijk ook als verrassing bij iemand anders laten bezorgen. Geef dan wel het juiste adres op bij je bestelling. Je kunt je bestelling veilig online betalen waarna we ervoor zorgen dat de box zo snel mogelijk wordt verzonden.

Waarom een Voetbal Box kopen?

Het is een verrassing wat erin zal zitten. Elke keer wanneer je bij ons een Box koopt is het weer een verrassing welke voetbal fanartikelen je ontvangt. Iedere Box is uniek, want in elke box zitten andere voetbal fanartikelen. Onze Boxen zijn ideaal voor verjaardagen en feestjes. De spanning zal om te snijden zijn! De gedachten dat je iets besteld, maar van te voren nog niet welke voetbal shirts, of artikelen je krijgt. Hierdoor wordt het daarom nog spannender! De Box bestaat uit diverse topmerken zoals: Nike, Adidas, Puma, etc. Wij maken gebruik van Official Club Merchandise fanartikelen, waardoor je echte originele artikelen van topclubs ontvangt.

Wil je weten hoe onze unboxing eruit ziet en zie hoe leuk het is om een Voetbal Box uit te pakken? Bekijk dan ons instagram account.

Meld je nu aan voor onze Mystery Box Nieuwsbrief!


Bestel vandaag nog je Mystery Voetbal Box!

Bestel vandaag nog je Mystery Voetbal Box en geniet van de beste en nieuwste voetbal shirts.