Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Mystery Box kopen

Wil je een Mystery Box kopen met officiële voetbalshirts en fanartikelen? Dan past onze Mystery Box perfect bij jou! Je bestelt namelijk een onze Mystery Box met originele voetbal fanartikelen, maar weet van te voren nog niet precies wat er in zit en dat maakt het extra spannend! Je kunt kiezen uit meerdere soorten Mystery Boxen zoals: Memorabilia Mysterbox en de Memorabilia Mysterybox Premium. Maak het spannend voor je vrienden, familie of jezelf en bestel de Mystery Voetbal Box vandaag!

Waarom een Mystery Box kopen?

Het is een verassing wat erin zal zitten. Elke keer wanneer je bij ons een Mystery Box koopt is het weer een verrassing welke voetbal fanartikelen je ontvangt. Iedere Mystery Box is uniek, want in elke box zitten andere voetbal fanartikelen. Onze Mystery Boxen zijn ideaal voor verjaardagen en feestjes. De spanning zal om te snijden zijn! De gedachten dat je iets besteld, maar van te voren nog niet welke voetbal shirts, of artikelen je krijgt. Hierdoor wordt het daarom nog spannender! De Mystery Box bestaat uit diverse topmerken zoals: Nike, Adidas, Puma, etc. Wij maken gebruik van Official Club Merchandise fanartikelen, waardoor je echte originele artikelen van topclubs ontvangt.

Wil je weten hoe onze unboxing eruit ziet en zie hoe leuk het is om een Mystery Box uit te pakken? Bekijk dan ons instagram account.

Wij zoeken alles af naar bijzondere en mooie shirts om jullie vervolgens mee te verrassen.

Bij het afrekenen kun je de clubs die u absoluut niet wilt invullen (B.v. grote clubs, Nederlandse clubs etc.)

In de Mystery Box Voetbalshirt kunnen zitten:
– Wedstrijdshirts van over heel de wereld
– Trainingsshirts van allerlei clubs
– Retroshirts die gemaakt zijn om in te voetballen

Geef bij de notitie voor het betalen duidelijk aan welke clubs je absoluut niet zou willen hebben, dan houden we hier zeker rekening mee.
Hiermee hopen we jullie een mooi cadeau te geven net voor het begin van het nieuwe seizoen.

Wij versturen alleen shirts die 100% authentiek zijn

Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk je Mystery Box te verzenden.

Mystery Box bestellen met de beste voetbal fanartikelen? Mystery Voetbal Box