Blog

Waarom is het handig om als groep te bestellen VS losse bestellingen?

Waarom is het handig om als groep te bestellen VS losse bestellingen?

Wij kregen vaak het verzoek of het mogelijk is om groepsbestellingen te doen en wat wij dan kunnen doen. Je krijgt automatisch meer korting als je meer besteld, voor jezelf of als groep.

Wij willen elke klant blij maken met een mooi shirt, als jij met vrienden een shirt wilt bestellen is het aan te raden dit als groep te doen en de shirts niet los te bestellen.

Waarom niet los bestellen dan?

  • Het is goedkoper om als groep te bestellen , je krijg automatisch bij meer dan 6 shirts 5% korting en bij 11 of meer 10% korting.
  • Niet te vergeten bij losse bestelling betaal je bij elke order verzendkosten.
  • Als groep krijg je 100% gegarandeerd allemaal een verschillend shirt, bestel je los dan kan het zijn dat binnen jou groep bijvoorbeeld twee mensen hetzelfde shirt krijgt.
  • Wij verpakken gratis alle shirts in een eigen Mystery Box, Ook zetten we gratis op de doos de namen en maten er op. Zodat iedereen zijn eigen Mystery Voetbal Box kan openmaken.
  • Ook bij een groepsbestelling kan iedereen zijn eigen wensen opgeven, ontvang jouw droom shirt.
  • Bonus: Je ontvangt een extra gratis voetbal item in de doos waarmee je als groep zeker plezier mee gaat ondervinden. Ben jij benieuwd,  bestel dan snel je box met je vrienden.

Het is veel leuker om met een groep meerdere Mystery Voetbal box te openen Kijk naar de vele TikTok video en op ons Youtube kanaal of kijk naar onze Youtube pagina naar onze klant ervaringen.